Tentang Kami

Profil Perusahaan

factory front gate

Misi kami: Neruskeun nyieun nilai maksimum pikeun konsumén jeung nyadiakeun karyawan sareng platform pikeun ngawujudkeun harga diri

Visi Urang: Komitmen pikeun jadi supplier lawon fungsional paling profésional sarta kalapa sarta promosi ngembangkeun sustainable jeung cageur industri

Nilai Urang: Fokus, Inovasi, Kerja keras, Kolaborasi, Win-win

Fuzhou Huasheng Textile Co., Ltd. diadegkeun dina 2004. Ieu mangrupakeun supplier profésional tina fabrics knitted.Fuzhou Huasheng komitmen pikeun nyayogikeun kualitas luhur knit lungsin sareng lawon fungsional knit sirkular pikeun pangguna global.

Sanggeus leuwih ti 16 taun ngembangkeun kontinyu sarta inovasi, Fuzhou Huasheng geus ngawangun kerjasama strategis jangka panjang sarta stabil kalayan konsumén berharga ti Amérika Kalér, Amérika Kidul, Eropa, jeung Asia Tenggara jsb Fuzhou Huasheng enjoys reputasi alus dina widang lawon rajutan warp jeung lawon rajutan sirkular.

Naon urang ngalakukeun

Fuzhou Huasheng khusus dina R&D, produksi sareng pamasaran lawon bolong, lawon tricot, lawon jersey, lawon interlock, lawon jacquard, lawon mélange sareng lawon fungsional.Kami nganggo bahan benang anu berkinerja tinggi sareng parantos dirobih janten lawon anu siap kalayan bérés fungsional teras dikirimkeun ka konsumén anu berharga ti sakumna dunya.

Ayeuna, urang gaduh langkung ti 60 sét mesin nyulam sareng urang gaduh sakitar 150 staf anu berpengalaman.Kalayan ekspektasi anyar pasar pikeun masa depan anu sustainable, kami nyaluyukeun metode produksi sareng ranté suplai.Urang bakti diri pikeun nyadiakeun nilai jeung solusi pikeun konsumén urang.

lawon kami loba dipaké dina loba widang kayaning sportswear, maké seragam, garments yoga, maké kasual, garments fashion, pakéan tari, baju jero, swimwear, apparel intim, sarta lingerie jsb.

Fuzhou Huasheng taat kana konsép bisnis Quality nyaeta hirup urang jeung Palanggan kahiji.

Warmly wilujeng sumping babaturan dear ti sakuliah dunya nganjang ka parusahaan urang jeung negotiate bisnis.

test report 1
certificate2
4881.jpg_wh300