lawon olahraga

  • 100% Polyester RPET recycled moisture wicking jacquard mesh fabric for sports shirts

    100% poliéster RPET daur ulang Uap wicking jacquard bolong lawon pikeun kaos olahraga

    Katerangan lawon bolong mikro poliéster ieu, nomer artikel kami HS667, dirajut nganggo 100% poliéster.Lawon RPET atanapi poliétilén terephthalate daur ulang mangrupikeun jinis bahan anu tiasa dianggo deui sareng lestari anu muncul.Ngagunakeun lawon ieu bisa ngurangan bahan plastik, utamana botol cai, ti sagara urang jeung dumps sampah.lawon daur ulang ieu breathable sareng nyaman, nu ngajadikeun eta lawon pisan merenah ...
  • Wholesale 89.5% polyester 10.5% spandex jacquard knitted fabric for sportswear

    Borongan 89,5% poliéster 10,5% spandex jacquard lawon knitted pikeun sportswear

    Katerangan Ieu jacquard knitted bolong lawon, nomer artikel kami HS245, knitted kalawan 89,5% poliéster 10,5% Spandex.lawon bolong mikro poliéster spandex Ieu breathable, elastis sareng nyaman, nu nyieun lawon pisan cocog pikeun sportswear, maké aktip, jersey olahraga, olahraga luhur jeung maké kasual jsb Urang tiasa ngadamel fungsi béda pikeun lawon nurutkeun sarat customer urang kayaning Uap. nyeker,...
  • Hot sale 100% polyester mesh jacquard knitted fabric for sports shirt

    Diobral panas 100% poliéster bolong jacquard lawon knitted pikeun kaos olahraga

    Katerangan Produk: lawon jacquard bolong ieu, nomer artikel kami HS790, knitted kalawan 100% poliéster.The poliéster jacquard knitted lawon pitur pola panon manuk, éta breathable sareng nyaman, nu nyieun lawon pisan cocog pikeun sportswear, maké aktip, jersey olahraga, olahraga luhur jeung maké kasual jsb Urang tiasa ngadamel fungsi béda pikeun lawon nurutkeun sarat customer urang misalna. salaku wick uap ...
  • Wholesale 100% polyester jacquard hexagonal mesh knitted fabric for sportswear

    Borongan 100% poliéster jacquard héksagonal bolong lawon knitted pikeun sportswear

    Katerangan Produk: lawon jacquard bolong ieu, nomer artikel kami HS310, knitted kalawan 100% poliéster.The poliéster jacquard knitted lawon pitur pola héksagonal, éta breathable sareng nyaman, nu nyieun hiji lawon pisan cocog pikeun sportswear, maké aktip, jersey olahraga, olahraga luhur jeung maké kasual jsb Urang bisa nyieun fungsi béda pikeun lawon nurutkeun sarat customer urang misalna. sakumaha lembab w...
  • Premium 100% polyester jacquard mesh functional sports fabric for sportswear

    Premium 100% poliéster jacquard bolong lawon olahraga fungsional pikeun baju olahraga

    Katerangan Produk: lawon knit jacquard ieu, nomer artikel kami HS101, dirajut nganggo 100% poliéster.Jacquard Ieu breathable sareng nyaman, nu nyieun lawon pisan cocog pikeun sportswear, maké aktip, maké yoga, olahraga luhur, tank top jeung maké kasual jsb Urang bisa nyieun fungsi béda pikeun lawon nurutkeun sarat customer urang, kawas Uap wicking, gancang. -garing jeung anti baktéri.Pikeun kuring ...
  • 100% polyester micro mesh jacquard knitted fabric for sportswear

    100% poliéster mikro bolong jacquard knitted lawon pikeun sportswear

    Katerangan Produk: lawon jacquard bolong ieu, nomer artikel kami HS010, knitted kalawan 100% poliéster.Poliéster jacquard knitted lawon bolong ciri pola pin titik.Éta breathable sareng nyaman tur sampurna pikeun sportswear, maké aktip, jersey olahraga, top olahraga sarta maké kasual jsb Urang tiasa ngadamel fungsi béda pikeun lawon nurutkeun sarat customer urang kayaning Uap wicking, gancang-garing jeung ...
  • 100% Polyester single jersey knit fabric for sportswear and t-shirt

    100% Poliéster tunggal jersey knit lawon pikeun sportswear jeung kaos oblong

    Katerangan Produk: Kain jersey poliéster ieu, nomer artikel kami HS230, dirajut nganggo 100% poliéster.lawon jersey tunggal boga hiji penampilan di sisi beungeut jeung hiji béda dina sabalikna.Sisi bakal ngagulung atanapi ngagulung.Jeung elongation dina widthwise kira dua kali panjang.Fitur lawon jersey janten lemes sareng nyaman pikeun awak.Single jersey knitted lawon téh lolobana dipaké pikeun nyieun T ...
  • 100% Polyester weft knit plaid jacquard fabric for activewear and lining

    100% Poliéster weft knit plaid jacquard lawon pikeun activewear na pinding

    Katerangan Produk: lawon knit jacquard ieu, nomer artikel kami HS348, dirajut nganggo 100% poliéster.Kain rajutan jacquard poliéster ngagaduhan tékstur kotak-kotak.Éta hampang, breathable sareng nyaman.Ieu sampurna pikeun sportswear, maké aktip, pinding, olahraga luhur jeung maké kasual jsb Urang tiasa ngadamel fungsi béda pikeun lawon nurutkeun sarat customer urang, kawas Uap wicking, gancang-garing sarta ...
  • 100% polyester micro mesh jacquard knitted fabric for sports shirt

    100% poliéster mikro bolong jacquard knitted lawon pikeun kaos olahraga

    Katerangan Produk: lawon bolong mikro ieu, nomer artikel kami HS147, dirajut nganggo 100% poliéster.Kain rajutan jacquard poliéster ngagaduhan pola titik pin.Éta breathable sareng nyaman.Ieu sampurna pikeun sportswear, maké aktip, jersey olahraga, olahraga luhur jeung maké kasual jsb Urang bisa nyieun fungsi béda pikeun lawon nurutkeun sarat customer urang, kawas Uap wicking, gancang-garing jeung anti baktéri ...
  • 100% Polyester knitted bird eye mesh fabric for active wear

    100% Poliéster knitted lawon bolong panon manuk pikeun maké aktip

    Katerangan Produk: lawon bolong panon manuk ieu, nomer artikel kami HS073, dirajut nganggo 100% poliéster.lawon Birdeye mangrupakeun jenis lawon fungsi, ogé katelah lawon kesang-absorbent, nu nunjukeun yen lawon panon manuk bolong lawon pisan breathable.lawon bolong panon manuk loba dipaké pikeun nyieun sportswear, nu utamana alatan breathability sarta nyerep kesang.Urang tiasa ngadamel fungsi anu béda pikeun ac lawon ...
  • Soft polyester nylon spandex 4 way stretch single jersey knit fabric for sportswear

    Lemes poliéster nilon spandex 4 cara manteng jersey lawon knit tunggal pikeun sportswear

    Katerangan Produk: lawon jersey nilon spandex poliéster ieu, nomer artikel kami HS614, dirajut nganggo 34% poliéster, 55% nilon sareng 11% spandex.lawon jersey tunggal manteng ieu boga rarasaan leungeun lemes, sarta ogé breathable, ngajaga anjeun ngarasa tiis mun anjeun maké.Kain knit jersey ieu poliéster, nilon sareng campuran spandex, éta ngagabungkeun kaunggulan duanana nilon sareng poliéster.Éta nyaman sareng gaduh s ...
  • Hot sale polyester spandex jacquard knit stretch fabric for shirts

    Diobral panas poliéster spandex jacquard knit manteng lawon pikeun kaos

    Katerangan Produk: lawon knit jacquard ieu, nomer artikel kami HS662, dirajut nganggo 94% poliéster sareng 6% spandex.lawon spandex poliéster Ieu breathable, elastis sareng nyaman, nu nyieun lawon pisan cocog pikeun kaos, sportswear, maké aktip, maké yoga, olahraga luhur, sarta maké kasual jsb Urang tiasa ngadamel fungsi béda pikeun lawon nurutkeun sarat customer urang, kawas uap wicking, gancang-d ...