Poliéster spandex perforated lawon bolong panon lauk

Katerangan pondok:

Poliéster spandex manteng perforated lawon bolong panon lauk

Item No.

FTT-WB286

Struktur nyulam

Lebar (+ 3%-2%)

Beurat (+/-5%)

Komposisi

Kain Jacquard

160 cm

140g/m2

87% Poliéster 13% Spandex

Fitur Téknis

manteng alus.Toél lemes.

Pangobatan anu sayogi

Uap Wicking, Anti Baktéri, Cooling, didaur ulang


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

spandex poliéster ieu perforated lawon panon lauk bolong, nomer artikel urang FTT-WB286, knitted kalawan 87% poliéster jeung 13% spandex.

Poliéster spandex perforated lawon bolong panon lauk boga tékstur bolong di sisi hareup jeung éta datar di sisi tukang.Ieu mangrupakeun lawon manteng opat arah jeung touch lemes.

Poliéster spandex perforated lawon bolong panon lauk ieu breathable tur sampurna pikeun sportswear, maké aktip, tops, sarta maké yoga jsb.

Dina raraga minuhan standar kualitas ketat konsumén, fabrics jacquard ieu dihasilkeun ku mesin nyulam sirkular canggih urang.A mesin nyulam dina kaayaan alus bakal mastikeun nyulam rupa, élastisitas alus, sarta tékstur jelas.staf kami ngalaman bakal ngurus alus ieu fabrics jacquard ti greige hiji nepi ka rengse hiji.Produksi sadaya lawon jacquard bakal nuturkeun prosedur anu ketat pikeun nyugemakeun para nasabah anu terhormat.

Naha Milih Kami?

Kualitas

Huasheng adopts serat kualitas luhur pikeun mastikeun kinerja sarta kualitas fabrics jacquard knit kami ngaleuwihan standar industri internasional.

Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun yén tingkat panggunaan lawon jacquard langkung ageung tibatan 95%.

Inovasi

Desain anu kuat sareng tim téknis kalayan pangalaman mangtaun-taun dina lawon, desain, produksi, sareng pamasaran anu luhur.

Huasheng ngaluncurkeun séri anyar lawon jacquard bulanan.

Palayanan

Huasheng boga tujuan pikeun terus nyieun nilai maksimum pikeun konsumén.Kami henteu ngan ukur nyayogikeun lawon knit jacquard ka konsumén urang, tapi ogé nyayogikeun jasa sareng solusi anu saé.

Pangalaman

Kalawan pangalaman 16 taun 'pikeun jacquard knit fabrics, Huasheng geus professionally dilayanan 40 nagara klien sakuliah dunya.

Harga

Harga jual pabrik langsung, henteu aya distributor anu nampi bédana harga.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali