lawon maké fashion

  • 100% Polyester pique knitted fabric for polo shirt

    100% Poliéster pique knitted lawon pikeun kaos polo

    Katerangan produk: lawon knit pique Ieu, nomer item HS014, knitted kalawan 100% Poliéster.lawon pique knit poliéster kami mangrupakeun jenis lawon ganda-knit.Kain pique gaduh tékstur sapertos ribbed anu tiasa ngabentuk anyaman sapertos inten.Sisi tukangna datar.Kain pique ieu nyayogikeun hawa anu lega sareng tambahan nalika dianggo pikeun kaos polo.Dibandingkeun sareng lawon jersey, lawon pique nyaéta ...
  • 83 Polyester 17 spandex single jersey fabric with digital print

    83 Poliéster 17 spandex lawon jersey tunggal kalawan print digital

    Parameter Produk: lawon jersey spandex poliéster ieu, nomer artikel kami HS658, dirajut nganggo 83% poliéster sareng 17% spandex.lawon print digital ieu boga rarasaan leungeun lemes kalayan desain geulis.Kami gaduh desain sorangan pikeun nyitak dina lawon, anjeun ogé tiasa ngaropea dumasar kana kahoyong anjeun atanapi nganggo seueur program desain grafis pikeun nyiptakeun cetakan digital.Éta gaduh pangalaman ngagem anu saé.Éta elastis sareng com ...
  • Repreve recycled RPET 95% polyester 5% spandex elastic pique fabric for garment

    Repreve daur ulang RPET 95% poliéster 5% spandex lawon pique elastis pikeun pésta

    Katerangan Produk: Kain pique ieu, nomer artikel kami HS684, dirajut nganggo 95% Poliéster sareng 5% Spandex.Lawon RPET atanapi poliétilén terephthalate daur ulang mangrupikeun jinis bahan anu tiasa dianggo deui sareng lestari anu muncul.Ngagunakeun lawon ieu bisa ngurangan bahan plastik, utamana botol cai, ti sagara urang jeung dumps sampah.lawon pique knit poliéster kami mangrupakeun jenis lawon ganda-knit.Kain pique ...
  • Small shiny diamond polyester jacquard knit fabric for garment

    Leutik ngagurilap inten poliéster jacquard knit lawon pikeun pésta

    Katerangan lawon knit jacquard poliéster ieu, nomer barang HS511, dirajut nganggo benang filamén poliéster 70 denier 100%.lawon rajutan jacquard ieu pola inten ngagurilap.lawon breathable jeung awét Ieu sampurna pikeun maké kasual, sportswear, activewear, outdoor maké olahraga jsb Ieu bisa ngaropéa pikeun beurat, warna lemes jeung fungsi lianna.Dina raraga minuhan standar kualitas ketat konsumén ...
  • Polyester cotton mesh fabric TC knit fabric for active wear

    Poliéster katun bolong lawon TC knit lawon pikeun maké aktip

    Katerangan Kain bolong katun poliéster ieu, nomer artikel kami HS912, dirajut nganggo 80% poliéster sareng 20% ​​katun.The TC weft knit lawon jacquard boga tékstur bolong geulis di sisi hareup sarta ngabogaan tékstur datar on backside, nu ngajadikeun hiji alus pilari.Mibanda rarasaan leungeun lemes sareng nyaman maké, nu ngajadikeun eta lawon pisan serbaguna pikeun digawekeun ku.lawon jacquard katun poliéster ieu breathable.Éta tiasa t...
  • Polyester single jersey fabric

    Poliéster lawon jersey tunggal

    Katerangan lawon jersey tunggal poliéster ieu, nomer artikel kami FTT-WB003, dirajut nganggo 100% poliéster 200 denier.lawon jersey tunggal boga hiji penampilan di sisi beungeut jeung hiji béda dina sabalikna.Sisi bakal ngagulung atanapi ngagulung.Jeung elongation dina widthwise kira dua kali panjang.Fitur lawon jersey janten lemes sareng nyaman pikeun awak.jersey tunggal anu lolobana dipaké pikeun nyieun Ts ...
  • Polyester knit pique fabric

    Poliéster ngarajut lawon pique

    Katerangan lawon pique poliéster ieu, nomer artikel kami FTT-WB357, dirajut nganggo 100% poliéster.lawon pique knit poliéster kami mangrupakeun jenis lawon ganda-knit.Kain pique gaduh tékstur sapertos ribbed anu tiasa ngabentuk anyaman sapertos inten.Sisi tukangna datar.Kain pique ieu nyayogikeun hawa anu lega sareng tambahan nalika dianggo pikeun kaos polo.Dibandingkeun sareng lawon jersey, pique f ...
  • Polyester spandex 2×2 rib knit fabric

    Poliéster spandex 2 × 2 iga knit lawon

    Katerangan lawon interlock spandex poliéster ieu, nomer artikel kami FTT-WB5827, dirajut nganggo 97% poliéster sareng 3% spandex.Poliéster spandex 2 × 2 iga knit lawon kami nyaéta lawon knit ganda.Mibanda leungeun lemes sarta ngabogaan élastisitas alus sarta ingetan bentuk utamana dina arah lebar.Poliéster spandex 2 × 2 iga knit lawon ieu sampurna pikeun neckbands, cuffs, waistbands, piyama, tops na fas ...
  • Cotton polyester blended two tone interlock knit fabric

    Poliéster katun dicampur lawon knit interlock dua nada

    Katerangan Poliéster katun ieu nyampur lawon knit interlock dua nada, nomer artikel kami FTT-WB5983, dirajut nganggo 45% katun sareng 55% poliéster.lawon ieu dicampurkeun jeung katun jeung poliéster, nu ngajadikeun eta kokotor jeung noda tahan, breathable, sarta kirang rawan shrinkage.Sanajan kitu, eta tetep tetep lemes jeung nyaman mun dirampa.Katun poliéster dicampur lawon interlock nyaéta lawon rajutan ganda sareng éta ...