lawon pakéan yoga

  • 75% Nylon 25% spandex peach skin interlock fabric for sport leggings

    75% nilon 25% spandex kulit peach lawon interlock pikeun leggings olahraga

    Katerangan lawon interlock nilon spandex ieu, nomer artikel urang HS2105, knitted kalawan 75% nilon jeung 25% spandex.lawon knit interlock kulit peach urang boga dua sisi brushed.Sikat méré lawon rasa suede anu lembut sareng penampilan ribbed anu halus.Nalika anjeun motong, éta henteu ngagulung sareng gampang dijahit.Kalayan eusi spandex 25%, lawon ieu ngagaduhan manteng anu saé, cocog pikeun ngagem yoga, legging olahraga ...
  • 82% Polyamide 18% elastane interlock knitted 4 way stretch fabric for Leggings

    82% Polyamide 18% elastane interlock knitted 4 cara lawon manteng pikeun Leggings

    Katerangan Produk: lawon interlock polyamide elastane ieu, nomer artikel kami HS2104, dirajut nganggo 82% nilon sareng 18% spandex.lawon nylon spandex interlock knit kami boga leungeun lemes dina dua sisi.Nalika anjeun motong, éta henteu ngagulung sareng gampang dijahit.Ieu lawon interlock beurat sedeng kalayan komprési alus.lawon interlock knit Ieu lawon knit ganda.Éta langkung kandel tibatan lawon jersey tunggal, ...
  • 88 ATY polyester 12 spandex single jersey fabric for yoga legging

    88 ATY poliéster 12 spandex lawon jersey tunggal pikeun legging yoga

    Katerangan Kain knit jersey spandex poliéster ieu, nomer artikel kami HS2103, dirajut nganggo 88% poliéster sareng 12% spandex.ATY, nami lengkepna nyaéta benang bertekstur hawa, mangrupikeun pengganti anu saé pikeun leungeun sintétik tina benang bertekstur pulas palsu.Kain ATY gaduh rasa leungeun sapertos katun bari ngajaga kaunggulan sareng pungsi serat sintétik.Dina waktos anu sami, éta henteu ngagaduhan seueur kakurangan cot ...
  • 87 Polyamide aty 13 elastane stretch yoga fabric for leggings

    87 Polyamide aty 13 elastane manteng lawon yoga pikeun leggings

    Katerangan Kain spandex poliamida ieu, nomer artikel kami HS2102, dirajut nganggo 87% poliamida sareng 13% spandex.ATY, nami lengkepna nyaéta benang bertekstur hawa, mangrupikeun pengganti anu saé pikeun leungeun sintétik tina benang bertekstur pulas palsu.Kain ATY gaduh rasa leungeun sapertos katun bari ngajaga kaunggulan sareng pungsi serat sintétik.Dina waktos anu sami, éta henteu ngagaduhan seueur kakurangan kapas, sapertos shrin ...
  • Cottony hand-feel 87% polyester ATY 13% spandex stretch legging fabric

    Cottony leungeun-ngarasakeun 87% poliéster ATY 13% spandex stretch lawon legging

    Katerangan Produk: lawon lawon spandex poliéster ATY ieu, nomer artikel kami HS2101, dirajut nganggo 87% Poliéster sareng 13% Spandex.ATY, benang tékstur hawa, nyaéta benang tékstur hibrida anu dihasilkeun ngaliwatan prosés tékstur jet hawa.Kain ATY gaduh rasa leungeun sapertos katun bari ngajaga kaunggulan sareng pungsi serat sintétik.Garis ATY suksés ngagabungkeun benang anu béda pikeun nyayogikeun sajumlah ageung t ...
  • Polyester and nylon stretch jersey fabric for yoga sports wear

    Poliéster sareng nilon manteng lawon jersey pikeun ngagem olahraga yoga

    Katerangan Produk Kain knit jersey ieu, nomer barang HS633, dirajut nganggo 44,5% poliéster 44,5% nilon sareng 11% spandex.Kain jersey rajutan lemes, elastis, sareng serbaguna.Sipat drape sareng mantengna ngajantenkeun lawon rajutan jersey sampurna pikeun nyiptakeun pakéan anu ngalir, tops anu bergaya, legging anu nyaman, sareng seueur deui.Dina raraga minuhan standar kualitas ketat konsumén, ieu manteng jersey knit fabr ...
  • 84% Polyester 16% spandex stretch yoga fabric

    84% Poliéster 16% spandex manteng lawon yoga

    Katerangan Produk Kain lapisan hawa ieu, nomer barang HS216, dirajut nganggo 86% Poliéster sareng 14% Spandex.Lawon lapisan hawa nyaéta lawon interlock kalayan tékstur anu mulus.Cai mibanda nyerep Uap alus teuing jeung perméabilitas hawa.Ieu interlock knit lawon tina struktur lapisan hawa ieu bakal mibanda élastisitas alus, lamun jumlah leutik spandex dipintal, élastisitas na bakal leuwih kuat.Fitur ieu nyumponan sarat ...
  • 86 Polyamide ATY 14 Elastane Stretch Legging Fabrics

    86 Polyamide ATY 14 Elastane manteng Legging lawon

    Katerangan Ieu katun-kawas leungeun-ngarasakeun nilon spandex manteng lawon jersey, nomer artikel kami FTT30129, knitted kalawan 86% ATY (benang bertekstur hawa) nilon jeung 14% spandex.Kainna gaduh rasa anu lembut sapertos katun kusabab benang nilon bertekstur hawa khusus anu dianggo sareng tékstur jersey anu nyaman.Kain kaos katun anu karasaeun leungeun ieu ngagaduhan régangan 2 arah nangtung sareng gaduh stret mékanis horizontal sakedik ...
  • Polyester spandex stretch jersey knit fabric

    Poliéster spandex stretch jersey lawon knit

    Katerangan Ieu poliéster spandex manteng jersey knit lawon, nomer artikel urang FTT-WB105, knitted kalawan 85% poliéster jeung 15% spandex.lawon ngabogaan manteng 2 arah nangtung sarta ngabogaan manteng mékanis horizontal slight.Ieu lawon jersey manteng breathable kalawan finish matte.Mibanda rasa nyaman jeung drape ngalir alus alatan tékstur lawon jersey urang.Kain jersey tunggal polos ngagaduhan hiji penampilan dina ...