lawon jaring

  • High quality DTY polyester diamond mesh fabric for sportswear and lining

    Kualitas luhur DTY poliéster inten bolong lawon pikeun baju olahraga sareng lapisan

    Katerangan Produk: lawon inten bolong ieu, nomer artikel kami HS2038, dirajut nganggo 100% poliéster.Ieu mangrupikeun lawon jaring anu breathable sareng lemes.Dina waktos anu sami, kusabab ciri téknis tina benang DTY, éta rada manteng.DTY disebut benang textured ditarik poliéster, anu dipanaskeun sareng dipintal.benang poliéster DTY bakal nyieun touch lemes sareng nyaman kana lawon rajutan lungsin bolong.Ieu ...
  • Breathable warp knitting 100% polyester 75D mesh fabric for sportswear

    Breathable Lungsi nyulam 100% poliéster 75D lawon bolong pikeun sportswear

    Katerangan Produk: lawon bolong poli ieu, nomer artikel kami HS087, dirajut nganggo 100% poliéster.Mibanda anyaman kabuka kalayan pola liang biasa pikeun ngajaga atlit tiis di lapangan.lawon bolong poliéster Ieu kacida breathable, dina waktos anu sareng, éta mangrupa lawon netting knit awét.Kain bolong ngarajut warp ieu cocog pikeun baju seragam olahraga, jersey olahraga sareng lapisan jsb, sabab hampang, lapang, sareng nahan s ...
  • Custom 100% polyester sports bird eye mesh fabric for sportswear garment

    Custom 100% poliéster olahraga lawon panon manuk bolong pikeun pésta olahraga

    Katerangan Produk: lawon bolong panon manuk ieu, nomer artikel kami HS008, dirajut nganggo 100% poliéster.lawon Birdeye mangrupakeun jenis lawon fungsi, ogé katelah lawon kesang-absorbent, nu nunjukeun yen lawon panon manuk bolong lawon pisan breathable.lawon bolong panon manuk loba dipaké pikeun nyieun sportswear, nu utamana alatan breathability sarta nyerep kesang.Urang tiasa ngadamel fungsi anu béda pikeun ac lawon ...
  • 100% Polyester white micro mesh fabric for sports wear

    100% Poliéster lawon bolong mikro bodas pikeun ngagem olahraga

    Katerangan Produk: lawon bolong mikro poliéster ieu, nomer artikel kami HS068, dianyam nganggo benang filamén poliéster 75 denier.Éta hadé pikeun tops sareng handap pikeun baju olahraga sareng baju aktif dina olahraga kalebet lacrosse, maén bal, maén bal, sareng baskét.Mibanda anyaman kabuka kalayan pola biasa liang leutik pikeun ngajaga atlit tiis di lapangan.lawon bolong mikro poliéster ieu kacida breathable, di ...
  • High quality breathable 55gsm polyester mesh fabric for lining

    Kualitas luhur breathable 55gsm poliéster bolong lawon pikeun pinding

    Katerangan Produk Kain bolong poliéster ieu, nomer barang HS2040, dirajut nganggo 100% Poliéster.Mibanda anyaman kabuka kalayan pola liang biasa pikeun ngajaga atlit tiis di lapangan.lawon bolong poliéster Ieu kacida breathable, dina waktos anu sareng, éta mangrupa lawon netting knit awét.Kain bolong ngarajut warp ieu cocog pikeun baju seragam olahraga, jersey olahraga sareng lapisan jsb, sabab hampang, lapang, sareng nahan ...
  • Dri fit 100% polyester birdeye bird eye mesh fabric for sportswear

    Dri fit 100% poliéster birdeye lawon panon manuk bolong pikeun olahraga

    Katerangan Produk: lawon bolong panon manuk ieu, nomer barang HS051, dirajut nganggo 100% Poliéster.lawon Birdeye mangrupakeun jenis lawon fungsi, ogé katelah lawon kesang-absorbent, nu nunjukeun yen lawon panon manuk bolong lawon pisan breathable.lawon bolong panon manuk loba dipaké pikeun nyieun sportswear, nu utamana alatan breathability sarta nyerep kesang.Urang bisa nyieun fungsi béda pikeun lawon accor ...
  • Custom 100% polyester knit bird eye mesh fabric for activewear

    Custom 100% poliéster knit lawon bolong panon manuk pikeun activewear

    Katerangan produk: lawon bolong panon manuk ieu, nomer item HS007, knitted kalawan 100% Poliéster.lawon Birdeye mangrupakeun jenis lawon fungsi, ogé katelah lawon kesang-absorbent, nu nunjukeun yen lawon panon manuk bolong lawon pisan breathable.lawon bolong panon manuk loba dipaké pikeun nyieun sportswear, nu utamana alatan breathability sarta nyerep kesang.Urang bisa nyieun fungsi béda pikeun lawon accor ...
  • High quality polyester heavy duty mesh net fabric for baby playpen

    kualitas luhur poliéster tugas beurat bolong lawon net pikeun playpen orok

    Katerangan Produk: lawon bolong poliéster ieu, nomer artikel kami FTT10276, dirajut nganggo 100% poliéster, sareng beuratna 137gsm.lawon bolong tugas beurat ieu kacida breathable, dina waktos anu sareng, éta mangrupa lawon netting knit awét jeung rarasaan leungeun teuas.lawon rajutan lungsin Ieu gede pikeun playpen orok, pager buruan buruan atawa tempat dimana anjeun hoyong a awét, lawon bolong breathable.Dina raraga minuhan ketat ...
  • Heavyweight 100% polyester mesh fabric for play yard fence

    Heavyweight 100% poliéster bolong lawon pikeun pager buruan play

    Katerangan Produk: lawon bolong 100% poliéster ieu, nomer artikel kami FTT10281, dirajut nganggo 100% poliéster, sareng beuratna 227gsm.lawon bolong poli tugas beurat ieu kacida breathable, dina waktos anu sareng, éta mangrupa lawon netting knit awét jeung rarasaan leungeun teuas.lawon rajutan lungsin Ieu gede pikeun playpen orok, pager buruan buruan atawa tempat dimana anjeun hoyong a awét, lawon bolong breathable.Dina raraga papanggih t...
  • Polyester micro mesh knit fabric for sportswear mesh lining fabric

    Poliéster mikro bolong knit lawon pikeun sportswear bolong lawon pinding

    Katerangan Ieu poliéster mikro bolong knit lawon, nomer artikel HS2039, knitted kalawan 70 denier 100% benang filamén poliéster.Mibanda leungeun-ngarasa lemes jeung struktur breathable nu cukup alus pikeun nyadiakeun kontak kulit nyaman.lawon bolong poliéster ieu boga pola liang leutik tetep lawon tiis, nu cocog pikeun dresses usum panas jeung pinding of sportswear, baju gym, maké athletic, a ...
  • Polyester micro mesh fabric for sportswear

    Poliéster lawon bolong mikro pikeun sportswear

    Katerangan Kain bolong mikro poliéster ieu, nomer artikel kami FTT10033, dianyam sareng benang filamén poliéster 75 denier.Ieu téh alus pikeun duanana tops jeung handap pikeun sportswear jeung baju aktif dina olahraga kaasup lacrosse, soccer, bal, jeung baskét.lawon bolong mikro poliéster ieu kacida breathable, di sa ...
  • DTY polyester mesh lining fabric with diamond meshes

    DTY poliéster bolong lapisan lawon jeung inten meshes

    Katerangan Ieu DTY poliéster bolong pinding lawon, nomer artikel urang FTT10262, ngabogaan inten bolong.Ieu mangrupikeun lawon jaring anu breathable sareng lemes.Dina waktos anu sami, kusabab ciri téknis tina benang DTY, éta rada manteng.lawon tricot bolong pinding dipaké salaku pinding handapeun baju activewear jeung jaket.Kain bolong ambekan sareng dianggo sabab tiasa nyéépkeun kesang tina awak.Dina sarua ...
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2