Poliéster spandex manteng kukupu bolong lawon jacquard

Katerangan pondok:

Poliéster spandex manteng kukupu bolong lawon jacquard

Item No.

FTT-WB5927

Struktur nyulam

Lebar (+ 3%-2%)

Beurat (+/-5%)

Komposisi

Kain Jacquard

170 cm

180g/m2

92% Poliéster 8% Spandex

Fitur Téknis

manteng alus.Toél lemes.

Pangobatan anu sayogi

Uap Wicking, Anti Baktéri, Cooling, didaur ulang


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

Ieu poliéster spandex manteng kukupu bolong lawon, nomer artikel urang FTT-WB5927, knitted kalawan 92% poliéster jeung 8% spandex.

Poliéster spandex manteng lawon kukupu bolong boga tékstur bolong kukupu geulis.Éta mangrupikeun lawon manteng opat arah kalayan sentuhan anu lembut, anu ngajantenkeun lawon anu serbaguna pikeun dianggo.

Poliéster spandex manteng kukupu bolong lawon ieu breathable tur sampurna pikeun sportswear, maké aktip, tops, baju jero, sarta maké yoga jsb.

Dina raraga minuhan standar kualitas ketat konsumén, fabrics bolong ieu dihasilkeun ku mesin nyulam sirkular canggih urang.A mesin nyulam dina kaayaan alus bakal mastikeun nyulam rupa, élastisitas alus, sarta tékstur jelas.Staf kami anu berpengalaman bakal ngurus lawon bolong ieu ti greige hiji dugi ka rengse.Produksi sadaya lawon bolong bakal nuturkeun prosedur anu ketat pikeun nyugemakeun para nasabah anu terhormat.

Naha Milih Kami?

Kualitas

Huasheng adopts serat kualitas luhur pikeun mastikeun kinerja sarta kualitas fabrics jacquard knit kami ngaleuwihan standar industri internasional.

Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun yén tingkat panggunaan lawon jacquard langkung ageung tibatan 95%.

Inovasi

Desain anu kuat sareng tim téknis kalayan pangalaman mangtaun-taun dina lawon, desain, produksi, sareng pamasaran anu luhur.

Huasheng ngaluncurkeun séri anyar lawon jacquard bulanan.

Palayanan

Huasheng boga tujuan pikeun terus nyieun nilai maksimum pikeun konsumén.Kami henteu ngan ukur nyayogikeun lawon knit jacquard ka konsumén urang, tapi ogé nyayogikeun jasa sareng solusi anu saé.

Pangalaman

Kalawan pangalaman 16 taun 'pikeun jacquard knit fabrics, Huasheng geus professionally dilayanan 40 nagara klien sakuliah dunya.

Harga

Harga jual pabrik langsung, henteu aya distributor anu nampi bédana harga.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali