lawon jersey

  • 88 ATY polyester 12 spandex single jersey fabric for yoga legging

    88 ATY poliéster 12 spandex lawon jersey tunggal pikeun legging yoga

    Katerangan Kain knit jersey spandex poliéster ieu, nomer artikel kami HS2103, dirajut nganggo 88% poliéster sareng 12% spandex.ATY, nami lengkepna nyaéta benang bertekstur hawa, mangrupikeun pengganti anu saé pikeun leungeun sintétik tina benang bertekstur pulas palsu.Kain ATY gaduh rasa leungeun sapertos katun bari ngajaga kaunggulan sareng pungsi serat sintétik.Dina waktos anu sami, éta henteu ngagaduhan seueur kakurangan cot ...
  • 87 Polyamide aty 13 elastane stretch yoga fabric for leggings

    87 Polyamide aty 13 elastane manteng lawon yoga pikeun leggings

    Katerangan Kain spandex poliamida ieu, nomer artikel kami HS2102, dirajut nganggo 87% poliamida sareng 13% spandex.ATY, nami lengkepna nyaéta benang bertekstur hawa, mangrupikeun pengganti anu saé pikeun leungeun sintétik tina benang bertekstur pulas palsu.Kain ATY gaduh rasa leungeun sapertos katun bari ngajaga kaunggulan sareng pungsi serat sintétik.Dina waktos anu sami, éta henteu ngagaduhan seueur kakurangan kapas, sapertos shrin ...
  • Cottony hand-feel 87% polyester ATY 13% spandex stretch legging fabric

    Cottony leungeun-ngarasakeun 87% poliéster ATY 13% spandex stretch lawon legging

    Katerangan Produk: lawon lawon spandex poliéster ATY ieu, nomer artikel kami HS2101, dirajut nganggo 87% Poliéster sareng 13% Spandex.ATY, benang tékstur hawa, nyaéta benang tékstur hibrida anu dihasilkeun ngaliwatan prosés tékstur jet hawa.Kain ATY gaduh rasa leungeun sapertos katun bari ngajaga kaunggulan sareng pungsi serat sintétik.Garis ATY suksés ngagabungkeun benang anu béda pikeun nyayogikeun sajumlah ageung t ...
  • 100% Polyester single jersey knit fabric for sportswear and t-shirt

    100% Poliéster tunggal jersey knit lawon pikeun sportswear jeung kaos oblong

    Katerangan Produk: Kain jersey poliéster ieu, nomer artikel kami HS230, dirajut nganggo 100% poliéster.lawon jersey tunggal boga hiji penampilan di sisi beungeut jeung hiji béda dina sabalikna.Sisi bakal ngagulung atanapi ngagulung.Jeung elongation dina widthwise kira dua kali panjang.Fitur lawon jersey janten lemes sareng nyaman pikeun awak.Single jersey knitted lawon téh lolobana dipaké pikeun nyieun T ...
  • Soft polyester nylon spandex 4 way stretch single jersey knit fabric for sportswear

    Lemes poliéster nilon spandex 4 cara manteng jersey lawon knit tunggal pikeun sportswear

    Katerangan Produk: lawon jersey nilon spandex poliéster ieu, nomer artikel kami HS614, dirajut nganggo 34% poliéster, 55% nilon sareng 11% spandex.lawon jersey tunggal manteng ieu boga rarasaan leungeun lemes, sarta ogé breathable, ngajaga anjeun ngarasa tiis mun anjeun maké.Kain knit jersey ieu poliéster, nilon sareng campuran spandex, éta ngagabungkeun kaunggulan duanana nilon sareng poliéster.Éta nyaman sareng gaduh s ...
  • High quality polyester spandex single jersey knitted fabric for sportswear

    kualitas luhur poliéster spandex jersey tunggal lawon knitted pikeun sportswear

    Katerangan Produk: lawon knit spandex jersey ieu, nomer artikel kami HS069, dirajut nganggo 92% poliéster sareng 8% spandex.lawon rajutan jersey tunggal ieu lemes, stretchy, sarta breathable.Sipat drape sareng mantengna ngajantenkeun lawon rajutan jersey sampurna pikeun nyiptakeun pakéan anu ngalir, baju olahraga, jersey olahraga, baju gim, legging, sareng bra olahraga.Urang bisa nyieun fungsi béda pikeun lawon nurutkeun cust ...
  • Polyester spandex elastic stretch lycra single jersey fabric for garment

    Poliéster spandex elastis manteng lycra lawon jersey tunggal pikeun pésta

    Katerangan Produk: lawon jersey spandex poliéster ieu, nomer artikel kami HS004, dirajut nganggo 90% poliéster sareng 10% spandex.lawon rajutan jersey tunggal ieu lemes, stretchy, sarta breathable.Sipat drape sareng mantengna ngajantenkeun lawon rajutan jersey sampurna pikeun nyiptakeun pakéan anu ngalir, baju olahraga, jersey olahraga, baju gim, legging, sareng bra olahraga.Urang bisa nyieun fungsi béda pikeun lawon nurutkeun ...
  • 60% Polyester 40% cotton white jersey knit fabric for sportswear

    60% poliéster 40% katun bodas jersey knit lawon pikeun sportswear

    Katerangan Produk: lawon katun jersey ieu, nomer artikel kami HS737, dirajut nganggo 60% poliéster sareng 40% katun.lawon rajutan jersey katun poliéster ieu boga rarasaan leungeun lemes.Éta penjualan paling panas pikeun produk urang.Cai mibanda softness katun sarta pangabisa awét poliéster urang.Éta mékanis elastis sareng nyaman, anu ngajantenkeun éta lawon anu cocog pikeun sagala jinis baju olahraga Kaos katun lemes ieu ...
  • New design stripe cationic stretch jersey fabric for sportswear

    Desain anyar belang cationic stretch jersey lawon pikeun sportswear

    Katerangan Produk: lawon spandex poliéster kationik ieu, nomer artikel kami HS177, dirajut nganggo 48% poliéster, 40% kationik sareng 11,5% spandex.Kain jersey manteng ieu gaduh rarasaan leungeun anu lemes sareng desain belang ngajantenkeun lawonna katingalina khusus.Urang tiasa ngadamel kombinasi warna anu béda.Ieu nyaman jeung kacida stretchable, nu ngajadikeun eta lawon pisan cocog pikeun sagala jinis garments.Kain kationik ieu ...
  • 83 Polyester 17 spandex single jersey fabric with digital print

    83 Poliéster 17 spandex lawon jersey tunggal kalawan print digital

    Parameter Produk: lawon jersey spandex poliéster ieu, nomer artikel kami HS658, dirajut nganggo 83% poliéster sareng 17% spandex.lawon print digital ieu boga rarasaan leungeun lemes kalayan desain geulis.Kami gaduh desain sorangan pikeun nyitak dina lawon, anjeun ogé tiasa ngaropea dumasar kana kahoyong anjeun atanapi nganggo seueur program desain grafis pikeun nyiptakeun cetakan digital.Éta gaduh pangalaman ngagem anu saé.Éta elastis sareng com ...
  • Polyester and spandex cooling melange jersey fabric for sportswear

    Poliéster sareng spandex cooling melange jersey lawon pikeun baju olahraga

    Parameter Produk: Kain jersey spandex poliéster ieu, nomer artikel kami HS248, dirajut nganggo 90,4% poliéster sareng 9,6% spandex.Kain jersey poliéster spandex melange dirajut nganggo campuran serat anu dicét silang pikeun nyiptakeun éfék melange.Kain jersey melange ngagaduhan sababaraha nuansa kulawu atanapi kulawu kalayan warna anu sanés.Aya sababaraha warna heather anu sayogi pikeun lawon jersey melange kami ...
  • Anti-bacterial cotton polyester single jersey fabric for active wear

    Anti-baktéri katun poliéster lawon jersey tunggal pikeun maké aktip

    Katerangan Produk: lawon polycotton ieu, nomer artikel kami HS412, dirajut nganggo 60% katun sareng 40% poliéster.Urang tiasa ngarobih komposisi sakumaha anu dipikahoyong.lawon jersey tunggal katun poliéster ieu boga rarasaan leungeun lemes.Éta nyaman sareng elastis mékanis, anu ngajantenkeun lawon anu cocog pikeun sagala jinis ngagem aktip.lawon CVC ieu dijieun ku mesin nyulam weft.Kalayan kualitas luhur sareng lemes ...
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2