lawon daur ulang

  • 100% Polyester RPET recycled moisture wicking jacquard mesh fabric for sports shirts

    100% poliéster RPET daur ulang Uap wicking jacquard bolong lawon pikeun kaos olahraga

    Katerangan lawon bolong mikro poliéster ieu, nomer artikel kami HS667, dirajut nganggo 100% poliéster.Lawon RPET atanapi poliétilén terephthalate daur ulang mangrupikeun jinis bahan anu tiasa dianggo deui sareng lestari anu muncul.Ngagunakeun lawon ieu bisa ngurangan bahan plastik, utamana botol cai, ti sagara urang jeung dumps sampah.lawon daur ulang ieu breathable sareng nyaman, nu ngajadikeun eta lawon pisan merenah ...
  • High quality recycled polyester knit pique mesh fabric for polo shirt

    Kualitas luhur daur ulang poliéster knit pique bolong lawon pikeun kaos polo

    Katerangan produk: lawon pique ieu, nomer item HS863, knitted kalawan 100% Poliéster.lawon rajutan pique poliéster kami mangrupakeun jenis lawon ganda-knit.Kain rajutan pique gaduh tékstur sapertos ribbed anu tiasa ngabentuk anyaman sapertos inten.Kain pique ieu nyayogikeun hawa anu lega sareng tambahan nalika dianggo pikeun kaos polo.Dibandingkeun sareng lawon jersey, lawon pique awét sareng taram ...
  • Repreve recycled RPET 95% polyester 5% spandex elastic pique fabric for garment

    Repreve daur ulang RPET 95% poliéster 5% spandex lawon pique elastis pikeun pésta

    Katerangan Produk: Kain pique ieu, nomer artikel kami HS684, dirajut nganggo 95% Poliéster sareng 5% Spandex.Lawon RPET atanapi poliétilén terephthalate daur ulang mangrupikeun jinis bahan anu tiasa dianggo deui sareng lestari anu muncul.Ngagunakeun lawon ieu bisa ngurangan bahan plastik, utamana botol cai, ti sagara urang jeung dumps sampah.lawon pique knit poliéster kami mangrupakeun jenis lawon ganda-knit.Kain pique ...