lawon baju jero

  • 88% Nylon 12% spandex power net stretch fabric

    88% nilon 12% spandex kakuatan net manteng lawon

    Katerangan Ieu nilon spandex kakuatan net manteng lawon, nomer artikel urang FTT30075, ieu anyaman kalawan 12% elastane (spandex) jeung 88% polyamide (nilon).lawon bolong kakuatan manteng ieu ciri liang leutik tur manjang duanana dina arah lengthwise jeung crosswise.Éta gaduh konstruksi anu kuat sareng élastisitas anu nyaman.Sareng langkung teguh sareng langkung beurat tibatan nomer artikel kami FTT30101.lawon bolong kakuatan polyamide elastane ieu ...
  • Nylon spandex power mesh tulle fabric

    Nilon spandex kakuatan bolong lawon tulle

    Katerangan Ieu nilon spandex kakuatan net bolong lawon, nomer artikel urang FTT30101, ieu anyaman kalawan 10% spandex (elastane) jeung 90% nilon (polyamide).Tulle manteng ieu ngagaduhan liang leutik.Éta gaduh konstruksi anu kuat sareng élastisitas anu nyaman.lawon tulle polyamide elastane kakuatan bolong ieu gede pikeun tonggong bra, girdles, garments komprési, panél kontrol tummy di swimwear jeung calana.Ieu beurat hampang, lemes sareng f ...