lawon melange

  • Nylon polyester and spandex high stretch melange jacquard mesh fabric for sportswear

    Nilon poliéster jeung spandex tinggi manteng melange jacquard bolong lawon pikeun sportswear

    Pedaran Produk lawon knit jacquard ieu, nomer artikel urang HS255, knitted kalawan 49,5% polyester39% nilon jeung 11,5% spandex.Kain jacquard bolong manteng ieu ngagaduhan tékstur bolong kukupu.Éta breathable sareng stretchable, anu ngajantenkeun lawon anu saé pisan pikeun ngagem kagiatan olahraga.lawon bolong kukupu ieu dijieun ku mesin nyulam weft.Kalawan ipis jeung lemes leungeun-rarasaan, éta loba dipaké dina olahraga ...
  • Polyester and spandex cooling melange jersey fabric for sportswear

    Poliéster sareng spandex cooling melange jersey lawon pikeun baju olahraga

    Parameter Produk: Kain jersey spandex poliéster ieu, nomer artikel kami HS248, dirajut nganggo 90,4% poliéster sareng 9,6% spandex.Kain jersey poliéster spandex melange dirajut nganggo campuran serat anu dicét silang pikeun nyiptakeun éfék melange.Kain jersey melange ngagaduhan sababaraha nuansa kulawu atanapi kulawu kalayan warna anu sanés.Aya sababaraha warna heather anu sayogi pikeun lawon jersey melange kami ...
  • Fashionable melange polyester spandex stretch jersey fabric for sports top

    Kain jersey melange poliéster spandex modis pikeun top olahraga

    Katerangan Produk Kain jersey spandex poliéster ieu, nomer artikel kami HS095, dirajut nganggo 89% poliéster sareng 11% spandex.Kain jersey melange ieu ngagaduhan rarasaan leungeun anu lembut kalayan gaya melange.Urang tiasa ngaropéa warna pikaresepeun husus.Éta elastis sareng nyaman, anu ngajantenkeun lawon anu cocog pikeun sagala jinis top olahraga.Kalawan kualitas luhur sarta softness, éta loba dipaké dina sportswear, luhur, activ ...
  • Quick-drying polyester spandex single jersey melange fabric for activewear

    Gancang-drying poliéster spandex tunggal jersey melange lawon pikeun activewear

    Katerangan Produk: lawon melange jersey spandex poliéster ieu, nomer artikel kami HS323, dirajut nganggo 91,5% poliéster sareng 8,5% spandex.lawon jersey tunggal ieu boga rarasaan leungeun lemes kalayan gaya melange, sarta kami bisa ngaropéa warna melange.Éta elastis sareng gancang garing, anu ngajantenkeun éta lawon anu cocog pikeun sagala jinis baju olahraga.Kain jersey melange ieu didamel ku mesin nyulam weft.Kalayan luhur ...
  • Mélange brushed Jersey fabric

    Mélange brushed lawon Jersey

    Katerangan Kain jersey anu disikat mélange ieu, nomer artikel kami FTT-WB088, dianyam nganggo 13% spandex (elastane) sareng 62% poliéster 25% kationik.Kain stretch jersey mélange digosok dina hiji sisi.Lemes pisan dirampa sareng ngajaga awak haneut.lawon jersey stretched brushed boga kulit peach tur éta hadé pikeun leggings, warmers leg, kolor olahraga, bras olahraga.Kain jersey mélange ngagaduhan warna heather ...
  • Cationic polyester spandex mélange jersey fabric

    Kationik poliéster spandex mélange jersey lawon

    Katerangan lawon jersey mélange spandex poliéster kationik ieu, nomer artikel kami FTT-WB180, dianyam ku 9% spandex (elastane), 62% poliéster sareng 19% kationik.Kain kationik poliéster spandex mélange jersey dirajut nganggo campuran serat anu dicét silang pikeun nyiptakeun éfék heathered.Kain jersey mélange ngagaduhan sababaraha nuansa kulawu atanapi kulawu kalayan warna sanés.Aya warna heather di handap ieu ...
  • Heather Jersey knit mélange stretch fabric

    Heather Jersey knit mélange manteng lawon

    Katerangan Ieu heather jersey knit mélange stretch lawon, nomer artikel urang FTT-WB248, anyaman ku 8% spandex (elastane) jeung 92% poliéster.Kain manjang mélange gaduh warna heather tibatan warna padet anu biasa.Kain jersey heather dirajut nganggo campuran serat anu dicelup silang pikeun nyiptakeun pangaruh heathered.Sababaraha nuansa kulawu atawa kulawu kalayan kelir séjén ilaharna dipaké.Aya h...