DTY poliéster bolong lapisan lawon jeung inten meshes

Katerangan pondok:

DTY poliéster bolong lapisan lawon jeung inten meshes

Item No.

FTT10262

Struktur nyulam

Lebar(+3%-2%)

Beurat (+/-5%)

Komposisi

Kain jaring

150 cm

78g/m2

100% Poliéster DTY

Fitur Téknis

Ngambekan.Lemes leungeun-rasa.Rada manteng.Tembus.

Pangobatan anu sayogi

Uap Wicking, Anti Baktéri, Cooling


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

Ieu DTY poliéster bolong pinding lawon, nomer artikel kami FTT10262, ngabogaan inten bolong.Ieu mangrupikeun lawon jaring anu breathable sareng lemes.Dina waktos anu sami, kusabab ciri téknis tina benang DTY, éta rada manteng.

 

lawon tricot bolong pinding dipaké salaku pinding handapeun baju activewear jeung jaket.Kain bolong ambekan sareng dianggo sabab tiasa nyéépkeun kesang tina awak.Dina waktos anu sami, lawon bolong DTY ieu kalayan liang inten haneut sareng awét.Ieu cocog pikeun lapisan maké kasual, kolor athletic, sarta artikel séjén tina leisurewear.

 

DTY disebut benang textured ditarik poliéster, anu dipanaskeun sareng dipintal.benang poliéster DTY bakal nyieun touch lemes sareng nyaman kana lawon rajutan lungsin bolong.Karakter ieu ngajantenkeun lawon DTY salaku tambahan anu saé pikeun dunya lawon sareng tékstil.Éta datang dina rupa-rupa warna sareng pola.

 

Dina raraga minuhan standar kualitas ketat konsumén, fabrics bolong ieu dihasilkeun ku mesin nyulam Lungsi maju urang diwanohkeun ti Éropa.A mesin anyaman dina kaayaan alus bakal mastikeun nyulam rupa, bolong seragam, sarta tékstur jelas.Staf kami anu berpengalaman bakal ngurus lawon bolong ieu ti greige hiji dugi ka rengse.Produksi sadaya lawon bolong bakal nuturkeun prosedur anu ketat pikeun nyugemakeun para nasabah anu terhormat.

Naha Milih Kami?

Kualitas

Huasheng ngadopsi serat kualitas luhur pikeun mastikeun kinerja sareng kualitas lawon bolong urang ngaleuwihan standar industri internasional.

Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun yén tingkat panggunaan lawon bolong langkung ageung tibatan 95%.

Inovasi

Desain anu kuat sareng tim téknis kalayan pangalaman mangtaun-taun dina lawon, desain, produksi, sareng pamasaran anu luhur.

Huasheng ngaluncurkeun séri anyar lawon bolong bulanan.

Palayanan

Huasheng boga tujuan pikeun terus nyieun nilai maksimum pikeun konsumén.Urang teu ngan nyadiakeun fabrics bolong urang ka konsumén urang, tapi ogé nyadiakeun layanan alus teuing jeung solusi.

Pangalaman

Kalawan pangalaman 16 taun 'pikeun fabrics bolong, Huasheng geus professionally dilayanan 40 nagara klien sakuliah dunya.

Harga

Harga jual pabrik langsung, henteu aya distributor anu nampi bédana harga.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali