Warta Industri

  • Naon Coolmax?

    Coolmax, mérek dagang kadaptar ti Invista, nyaéta ngaran mérek pikeun sauntuyan lawon téknis anu ngahapus lembab anu dikembangkeun ku DuPont Textiles and Interiors (ayeuna Invista) dina 1986. Kain ieu nganggo serat poliéster anu dikembangkeun khusus anu nyayogikeun uap anu unggul dibandingkeun serat alam. ...
    Maca deui
  • Naon lawon knitted? (Panduan pikeun pamula)

    Kain rajutan sareng lawon anyaman mangrupikeun dua jinis lawon anu paling umum dianggo pikeun ngadamel pakean.Kain rajutan didamel ku benang anu dihubungkeun sareng puteran jarum, anu dihijikeun sareng puteran sanés pikeun ngabentuk lawon.Kain rajutan mangrupikeun salah sahiji jinis lawon anu paling umum dianggo pikeun ...
    Maca deui
  • Kumaha pikeun ngaidentipikasi eusi serat lawon nganggo tés kaduruk lawon?

    Upami anjeun dina tahap awal sumber lawon, anjeun tiasa gaduh masalah pikeun ngaidentipikasi serat anu ngawangun lawon anjeun.Dina hal ieu, tés ngaduruk lawon tiasa leres-leres ngabantosan.Biasana, serat alam kacida gampang kaduruk.Seuneu teu nyiduh.Sanggeus diduruk, bau kertas.Jeung salaku...
    Maca deui
  • Naon lawon shrinkage?

    Nyusut lawon tiasa ngarusak baju anjeun sareng nyababkeun anjeun ku klien anu teu pikaresepeun.Tapi naon lawon shrinkage?Sareng naon anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun ngahindarkeunana?Baca on pikeun manggihan sagalana nu peryogi kauninga.Naon lawon shrinkage?Penyusutan lawon ngan ukur ukuran panjang atanapi lebar hiji ...
    Maca deui
  • 3 Cara pikeun ngabédakeun antara lawon rajutan sareng anyaman

    Aya sagala jinis lawon di pasar, tapi lamun datang ka lawon anu tiasa dianggo, jinis anu paling umum nyaéta lawon rajutan sareng anyaman.Kalolobaan lawon dingaranan cara dijieunna, kaasup lawon knitted jeung anyaman.Upami anjeun mimiti damel sareng lawon, anjeun tiasa mendakan éta ...
    Maca deui
  • Huasheng ieu GRS Certified

    Produksi ékologis sareng kritéria sosial boro dianggap dina industri tékstil.Tapi aya produk anu minuhan kriteria ieu sareng nampi cap persetujuan pikeun aranjeunna.Standar Daur Ulang Global (GRS) ngajamin produk anu ngandung sahenteuna 20% bahan daur ulang.Perusahaan anu...
    Maca deui
  • Kumaha carana ngitung beurat lawon?

    Naha beurat lawon penting?1, Beurat lawon sareng aplikasina gaduh hubungan anu signifikan Upami anjeun gaduh pangalaman mésér lawon ti supplier lawon, maka anjeun terang yén aranjeunna bakal naroskeun beurat lawon anu anjeun pikahoyong.Éta ogé spésifikasi rujukan penting t ...
    Maca deui
  • Bubuka lawon wicking Uap

    Pilari lawon pikeun pakean outdoor atanapi olahraga?Anjeun paling dipikaresep datang di sakuliah éksprési "moisture wicking lawon".Nanging, naon ieu?Kumaha jalanna?Sareng kumaha mangpaatna pikeun produk anjeun?Upami anjeun milarian inpormasi ngeunaan lawon wicking uap, anjeun leres ...
    Maca deui
  • Kain poliéster atanapi lawon nilon, mana anu pangsaéna pikeun anjeun?

    Naha lawon poliéster sareng nilon gampang dianggo?Lawon poliéster nyaéta lawon pésta serat kimia anu dianggo dina kahirupan diurnal.Kauntungannana pangageungna nyaéta gaduh résistansi kerut anu hadé sareng ingetan bentuk, janten cocog pikeun ngagem luar.Lawon nilon dipikanyaho pikeun tahan abrasion anu alus teuing ...
    Maca deui
  • Kain iga

    Lawon iga nyaéta jinis lawon rajutan weft nu hiji benang ngabentuk wales dina hareup jeung tukang dina gilirannana.lawon iga bisa dihasilkeun ku ranjang jarum ganda sirkular atawa mesin nyulam datar.Organisasi na knitted ku iga gauge, ku kituna disebut iga.Jahitan luar sareng jero polos kami ...
    Maca deui
  • Proses setting panas sareng tahapan

    Prosés setting panas Alesan paling umum pikeun setting panas nyaéta pikeun ngahontal stabilitas dimensi tina benang atawa lawon nu ngandung serat termoplastik.Setélan panas nyaéta perlakuan panas anu masihan serat nahan bentuk, résistansi kerut, daya tahan sareng élastisitas.Éta ogé ngarobih kakuatan, st ...
    Maca deui
  • Naon Repreve®?

    Sateuacan urang ngaluncurkeun éta, anjeun kedah terang yén REPREVE ngan ukur serat, sanés lawon atanapi pésta anu parantos réngsé.Pabrikan lawon ngagaleuh benang REPREVE ti Unifi (produsén REPREVE) sareng ogé ninun lawon.Kain anu parantos tiasa janten 100 REPREVE atanapi dicampur sareng po ...
    Maca deui