lawon interlock

  • 75% Nylon 25% spandex peach skin interlock fabric for sport leggings

    75% nilon 25% spandex kulit peach lawon interlock pikeun leggings olahraga

    Katerangan lawon interlock nilon spandex ieu, nomer artikel urang HS2105, knitted kalawan 75% nilon jeung 25% spandex.lawon knit interlock kulit peach urang boga dua sisi brushed.Sikat méré lawon rasa suede anu lembut sareng penampilan ribbed anu halus.Nalika anjeun motong, éta henteu ngagulung sareng gampang dijahit.Kalayan eusi spandex 25%, lawon ieu ngagaduhan manteng anu saé, cocog pikeun ngagem yoga, legging olahraga ...
  • 82% Polyamide 18% elastane interlock knitted 4 way stretch fabric for Leggings

    82% Polyamide 18% elastane interlock knitted 4 cara lawon manteng pikeun Leggings

    Katerangan Produk: lawon interlock polyamide elastane ieu, nomer artikel kami HS2104, dirajut nganggo 82% nilon sareng 18% spandex.lawon nylon spandex interlock knit kami boga leungeun lemes dina dua sisi.Nalika anjeun motong, éta henteu ngagulung sareng gampang dijahit.Ieu lawon interlock beurat sedeng kalayan komprési alus.lawon interlock knit Ieu lawon knit ganda.Éta langkung kandel tibatan lawon jersey tunggal, ...
  • Heavy weight polyester spandex thick pique stretch fabric for polo shirt

    Beurat beurat poliéster spandex kandel pique manteng lawon pikeun kaos polo

    Katerangan Produk: lawon rajutan pique ieu, nomer artikel kami HS191, dirajut nganggo 91,5% poliéster sareng 8,5% spandex.lawon polo pique beurat heave Ieu jenis lawon ganda-knit.Kain pique gaduh tékstur sapertos ribbed anu tiasa ngabentuk anyaman sapertos inten.Sisi tukangna datar.Kain rajutan pique ieu nyayogikeun hawa anu lega sareng tambahan nalika dianggo pikeun kaos polo.Bandingkeun sareng ...
  • Wholesale polyester interlock 1*1 rib knit fabric for neckbands

    Borongan poliéster interlock 1 * 1 iga knit lawon pikeun neckbands

    Katerangan Produk: lawon iga poliéster ieu, nomer artikel kami HS497, dirajut nganggo 100% poliéster.Ribbing lawon, ogé sok katelah tubular knit, nyaéta knitted, lawon stretchy nu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngumpulkeun hal kayaning leungeun baju kana cuff a, atawa bisa rengse kaluar necklines na armholes on garments.Hal ieu ogé kadang dipaké pikeun nyieun tops, rok mini jeung dresses.Urang bisa nyieun fungsi béda pikeun lawon accor ...
  • Heavy weight 1*1 polyester ribbed knit fabric for cuffs

    Beurat beurat 1 * 1 poliéster ribbed lawon knit pikeun cuffs

    Katerangan Produk: lawon iga poliéster ieu, nomer artikel kami HS2041, dirajut nganggo 100% poliéster.Ribbing lawon, ogé sok katelah tubular knit, nyaéta knitted, lawon stretchy nu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngumpulkeun hal kayaning leungeun baju kana cuff a, atawa bisa rengse kaluar necklines na armholes on garments.Hal ieu ogé kadang dipaké pikeun nyieun tops, rok mini jeung dresses.Urang bisa nyieun fungsi béda pikeun lawon acco ...
  • Fashion style polyester spandex pique knitted stretch fabric for polo shirt

    Gaya busana poliéster spandex pique knitted lawon manteng pikeun kaos polo

    Katerangan Produk: lawon knitted pique ieu, nomer artikel kami HS684, dirajut nganggo 95% poliéster sareng 5% spandex.Kain polo pique ieu mangrupikeun jinis lawon rajutan ganda.Kain pique gaduh tékstur sapertos ribbed anu tiasa ngabentuk anyaman sapertos inten.Sisi tukangna datar.Kain rajutan pique ieu nyayogikeun hawa anu lega sareng tambahan nalika dianggo pikeun kaos polo.Dibandingkeun sareng lawon jersey, ...
  • Superior quality 100% polyester pique knit mesh fabric for polo shirt

    Kualitas punjul 100% poliéster pique knit bolong lawon pikeun kaos polo

    Katerangan Produk: lawon knit pique ieu, nomer artikel kami HS443, dirajut nganggo 100% poliéster.Kain polo pique ieu mangrupikeun jinis lawon rajutan ganda.Kain pique gaduh tékstur sapertos ribbed anu tiasa ngabentuk anyaman sapertos inten.Sisi tukangna datar.Kain rajutan pique ieu nyayogikeun hawa anu lega sareng tambahan nalika dianggo pikeun kaos polo.Dibandingkeun sareng lawon jersey, lawon pique nyaéta ...
  • 37% Cotton 63% polyester interlock knit fabric for school uniform

    37% Katun 63% poliéster interlock lawon knit pikeun seragam sakola

    Katerangan Produk: lawon knit interlock ieu, nomer barang HS226, dirajut nganggo 37% katun sareng 63% poliéster.Kain katun poliéster ieu mangrupikeun jersey ganda sareng pameunteu poliéster sareng tonggong katun.Kusabab katun jero, kinerja wicking Uap pohara alus, dina waktos anu sareng, éta boga kaunggulan élastisitas alus, draping alus tur teu gampang wrinkle.lawon interlock polycotton ieu dijieun ku weft k ...
  • Thick polyester interlock knitted fabric for school uniform

    Kandel poliéster interlock knitted lawon pikeun seragam sakola

    Katerangan produk: lawon interlock ieu, nomer item HS067, knitted kalawan 100% poliéster.lawon interlock knit Ieu lawon knit ganda.Ieu leuwih kandel batan lawon jersey tunggal, nu kawas dua lembar jersey knit napel deui ka tukang jeung thread sarua.Lawon interlock polos gaduh penampilan anu sami dina sisi hareup sareng tukang.lawon ieu cocog pikeun seragam sakola, sagala jinis mobil ...
  • Wholesale 100% polyester interlock plain knit sports sportswear fabric

    Borongan 100% poliéster interlock polos knit olahraga lawon olahraga

    Katerangan produk: lawon interlock ieu, nomer item HS080, knitted kalawan 100% Poliéster.lawon interlock knit Ieu lawon knit ganda.Ieu leuwih kandel batan lawon jersey tunggal, nu kawas dua lembar jersey knit napel deui ka tukang jeung thread sarua.Lawon interlock polos gaduh penampilan anu sami dina sisi hareup sareng tukang.Éta gaduh pangalaman ngagem elastis sareng nyaman mékanis, anu ngajantenkeun ...
  • 100% Polyester white pique knitted fabric for garment

    100% Poliéster bodas pique knitted lawon pikeun pésta

    Katerangan produk: lawon pique poliéster ieu, nomer item HS865, knitted kalawan 100% poliéster.Kain rajutan pique gaduh tékstur sapertos ribbed anu tiasa ngabentuk anyaman sapertos inten.Kain pique ieu nyayogikeun hawa anu lega sareng tambahan nalika dianggo pikeun kaos polo.Dibandingkeun sareng lawon jersey, lawon pique awét sareng gaduh dimensi sareng tékstur, nunjukkeun kesang kirang.Kakurangan nya éta ...
  • 40% Cotton 60% polyester interlock knitted fabric for garment

    40% Katun 60% poliéster interlock lawon knitted pikeun pésta

    Katerangan Produk: lawon knit interlock ieu, nomer barang HS213, dirajut nganggo 40% katun 60% poliéster.Kain katun poliéster ieu mangrupikeun jersey ganda sareng pameunteu poliéster sareng tonggong katun.Kusabab katun jero, kinerja wicking Uap pohara alus, dina waktos anu sareng, éta boga kaunggulan élastisitas alus, draping alus tur teu gampang wrinkle.lawon interlock katun poli ieu dijieun ku weft kni ...