Prinsip Pituduh Kami

Prinsip Pituduh Kami

Ajén, Kalakuan, jeung Paripolah Urang

Ngamangpaatkeun aset unik urang, Huasheng komitmen pikeun nyadiakeun produk unggulan jeung jasa nu ningkatkeun tur ngaoptimalkeun kinerja konsumén urang.

 

Komitmen Kami ka Konsumén

Huasheng komitmen kana kaunggulan dina sagala hal anu urang laksanakeun.Kami tujuanana pikeun ngalakukeun bisnis dina cara anu konsisten sareng transparan sareng sadaya klien kami.Konsumén nempatkeun kapercayaan anu ageung ka kami, khususna dina nanganan inpormasi anu sénsitip sareng rahasia.Reputasi urang pikeun integritas sareng urus adil penting pisan pikeun meunang sareng nahan kapercayaan ieu.

 

Usaha urang dimimitian ku jalma-jalma hébat

Di Huasheng, urang pilih-pilih sareng saha anu urang nyewa sareng urang nyewa jalma kalayan ati.Kami museurkeun kana silih bantosan pikeun hirup anu langkung saé.Urang paduli ngeunaan silih, jadi miara konsumén datang sacara alami.

 

Kode Etik

Kabijakan Kode Etik Huasheng sareng Huasheng dilarapkeun ka sadaya direksi, pejabat, sareng karyawan perusahaan Huasheng.Éta dirancang pikeun ngabantosan unggal karyawan nanganan kaayaan bisnis sacara profésional sareng adil.

 

Tata Kelola Perusahaan

Huasheng komitmen pikeun taat kana prinsip-prinsip tata kelola perusahaan sareng parantos ngalaksanakeun prakték tata kelola perusahaan.