lawon baju renang

  • Nylon spandex dull four way stretch tricot fabric for swimwear

    Nilon spandex kusam opat cara manteng lawon tricot pikeun swimwear

    Katerangan Ieu kusam nilon spandex manteng lawon tricot, nomer artikel kami FTTG101001, dijieunna tina 80% 40 denier benang kusam jeung 20% ​​spandex 40 denier.Kainna ngagaduhan penampilan anu kusam.Éta lawon trikot opat arah, leueur sareng awét.Ieu nilon (polyamide) spandex (elastane) lawon manteng boga recovery kuat.Bakal snaps deui kana bentuk aslina sarta nawarkeun sababaraha lalawanan.Karena rajutnya...
  • Nylon spandex shiny four way stretch tricot fabric

    Nilon spandex ngagurilap opat arah manteng lawon tricot

    Katerangan Ieu ngagurilap nilon spandex manteng lawon tricot, nomer artikel kami FTTG10103, dijieunna tina 81% 40 denier benang ngagurilap sarta 19% spandex 40 denier.Kainna ngagaduhan penampilan anu ngagurilap.Éta lawon trikot opat arah, leueur sareng awét.Ieu nilon (polyamide) spandex (elastane) lawon manteng boga recovery kuat.Bakal snaps deui kana bentuk aslina sarta nawarkeun sababaraha lalawanan.Alatan éta ...
  • Nylon spandex matte four way stretch tricot fabric

    Nylon spandex matte opat arah manteng lawon tricot

    Katerangan The nilon spandex manteng lawon tricot, nomer artikel urang FTTG101021, dijieunna tina 82% nilon semi-kusam 40 denier na 18% spandex 40 denier.Kainna gaduh caang kusam (matte).Ieu mangrupikeun lawon trikot opat arah anu manjang sareng awét.Ieu nilon (polyamide) spandex (elastane) lawon manteng tahan wrinkly sarta ngidinan lawon pikeun ngajaga bentuk na.Alatan prosés nyulam sarta struktur knit, nilon s ...