Produk

  • 75% Nylon 25% spandex peach skin interlock fabric for sport leggings

    75% nilon 25% spandex kulit peach lawon interlock pikeun leggings olahraga

    Katerangan lawon interlock nilon spandex ieu, nomer artikel urang HS2105, knitted kalawan 75% nilon jeung 25% spandex.lawon knit interlock kulit peach urang boga dua sisi brushed.Sikat méré lawon rasa suede anu lembut sareng penampilan ribbed anu halus.Nalika anjeun motong, éta henteu ngagulung sareng gampang dijahit.Kalayan eusi spandex 25%, lawon ieu ngagaduhan manteng anu saé, cocog pikeun ngagem yoga, legging olahraga ...
  • 82% Polyamide 18% elastane interlock knitted 4 way stretch fabric for Leggings

    82% Polyamide 18% elastane interlock knitted 4 cara lawon manteng pikeun Leggings

    Katerangan Produk: lawon interlock polyamide elastane ieu, nomer artikel kami HS2104, dirajut nganggo 82% nilon sareng 18% spandex.lawon nylon spandex interlock knit kami boga leungeun lemes dina dua sisi.Nalika anjeun motong, éta henteu ngagulung sareng gampang dijahit.Ieu lawon interlock beurat sedeng kalayan komprési alus.lawon interlock knit Ieu lawon knit ganda.Éta langkung kandel tibatan lawon jersey tunggal, ...
  • 100% Polyester RPET recycled moisture wicking jacquard mesh fabric for sports shirts

    100% poliéster RPET daur ulang Uap wicking jacquard bolong lawon pikeun kaos olahraga

    Katerangan lawon bolong mikro poliéster ieu, nomer artikel kami HS667, dirajut nganggo 100% poliéster.Lawon RPET atanapi poliétilén terephthalate daur ulang mangrupikeun jinis bahan anu tiasa dianggo deui sareng lestari anu muncul.Ngagunakeun lawon ieu bisa ngurangan bahan plastik, utamana botol cai, ti sagara urang jeung dumps sampah.lawon daur ulang ieu breathable sareng nyaman, nu ngajadikeun eta lawon pisan merenah ...
  • Wholesale 89.5% polyester 10.5% spandex jacquard knitted fabric for sportswear

    Borongan 89,5% poliéster 10,5% spandex jacquard lawon knitted pikeun sportswear

    Katerangan Ieu jacquard knitted bolong lawon, nomer artikel kami HS245, knitted kalawan 89,5% poliéster 10,5% Spandex.lawon bolong mikro poliéster spandex Ieu breathable, elastis sareng nyaman, nu nyieun lawon pisan cocog pikeun sportswear, maké aktip, jersey olahraga, olahraga luhur jeung maké kasual jsb Urang tiasa ngadamel fungsi béda pikeun lawon nurutkeun sarat customer urang kayaning Uap. nyeker,...
  • 88 ATY polyester 12 spandex single jersey fabric for yoga legging

    88 ATY poliéster 12 spandex lawon jersey tunggal pikeun legging yoga

    Katerangan Kain knit jersey spandex poliéster ieu, nomer artikel kami HS2103, dirajut nganggo 88% poliéster sareng 12% spandex.ATY, nami lengkepna nyaéta benang bertekstur hawa, mangrupikeun pengganti anu saé pikeun leungeun sintétik tina benang bertekstur pulas palsu.Kain ATY gaduh rasa leungeun sapertos katun bari ngajaga kaunggulan sareng pungsi serat sintétik.Dina waktos anu sami, éta henteu ngagaduhan seueur kakurangan cot ...
  • 87 Polyamide aty 13 elastane stretch yoga fabric for leggings

    87 Polyamide aty 13 elastane manteng lawon yoga pikeun leggings

    Katerangan Kain spandex poliamida ieu, nomer artikel kami HS2102, dirajut nganggo 87% poliamida sareng 13% spandex.ATY, nami lengkepna nyaéta benang bertekstur hawa, mangrupikeun pengganti anu saé pikeun leungeun sintétik tina benang bertekstur pulas palsu.Kain ATY gaduh rasa leungeun sapertos katun bari ngajaga kaunggulan sareng pungsi serat sintétik.Dina waktos anu sami, éta henteu ngagaduhan seueur kakurangan kapas, sapertos shrin ...
  • Hot sale 100% polyester mesh jacquard knitted fabric for sports shirt

    Diobral panas 100% poliéster bolong jacquard lawon knitted pikeun kaos olahraga

    Katerangan Produk: lawon jacquard bolong ieu, nomer artikel kami HS790, knitted kalawan 100% poliéster.The poliéster jacquard knitted lawon pitur pola panon manuk, éta breathable sareng nyaman, nu nyieun lawon pisan cocog pikeun sportswear, maké aktip, jersey olahraga, olahraga luhur jeung maké kasual jsb Urang tiasa ngadamel fungsi béda pikeun lawon nurutkeun sarat customer urang misalna. salaku wick uap ...
  • Wholesale 100% polyester jacquard hexagonal mesh knitted fabric for sportswear

    Borongan 100% poliéster jacquard héksagonal bolong lawon knitted pikeun sportswear

    Katerangan Produk: lawon jacquard bolong ieu, nomer artikel kami HS310, knitted kalawan 100% poliéster.The poliéster jacquard knitted lawon pitur pola héksagonal, éta breathable sareng nyaman, nu nyieun hiji lawon pisan cocog pikeun sportswear, maké aktip, jersey olahraga, olahraga luhur jeung maké kasual jsb Urang bisa nyieun fungsi béda pikeun lawon nurutkeun sarat customer urang misalna. sakumaha lembab w...
  • Premium 100% polyester jacquard mesh functional sports fabric for sportswear

    Premium 100% poliéster jacquard bolong lawon olahraga fungsional pikeun baju olahraga

    Katerangan Produk: lawon knit jacquard ieu, nomer artikel kami HS101, dirajut nganggo 100% poliéster.Jacquard Ieu breathable sareng nyaman, nu nyieun lawon pisan cocog pikeun sportswear, maké aktip, maké yoga, olahraga luhur, tank top jeung maké kasual jsb Urang bisa nyieun fungsi béda pikeun lawon nurutkeun sarat customer urang, kawas Uap wicking, gancang. -garing jeung anti baktéri.Pikeun kuring ...
  • Heavy weight polyester spandex thick pique stretch fabric for polo shirt

    Beurat beurat poliéster spandex kandel pique manteng lawon pikeun kaos polo

    Katerangan Produk: lawon rajutan pique ieu, nomer artikel kami HS191, dirajut nganggo 91,5% poliéster sareng 8,5% spandex.lawon polo pique beurat heave Ieu jenis lawon ganda-knit.Kain pique gaduh tékstur sapertos ribbed anu tiasa ngabentuk anyaman sapertos inten.Sisi tukangna datar.Kain rajutan pique ieu nyayogikeun hawa anu lega sareng tambahan nalika dianggo pikeun kaos polo.Bandingkeun sareng ...
  • 100% polyester micro mesh jacquard knitted fabric for sportswear

    100% poliéster mikro bolong jacquard knitted lawon pikeun sportswear

    Katerangan Produk: lawon jacquard bolong ieu, nomer artikel kami HS010, knitted kalawan 100% poliéster.Poliéster jacquard knitted lawon bolong ciri pola pin titik.Éta breathable sareng nyaman tur sampurna pikeun sportswear, maké aktip, jersey olahraga, top olahraga sarta maké kasual jsb Urang tiasa ngadamel fungsi béda pikeun lawon nurutkeun sarat customer urang kayaning Uap wicking, gancang-garing jeung ...
  • Wholesale polyester interlock 1*1 rib knit fabric for neckbands

    Borongan poliéster interlock 1 * 1 iga knit lawon pikeun neckbands

    Katerangan Produk: lawon iga poliéster ieu, nomer artikel kami HS497, dirajut nganggo 100% poliéster.Ribbing lawon, ogé sok katelah tubular knit, nyaéta knitted, lawon stretchy nu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngumpulkeun hal kayaning leungeun baju kana cuff a, atawa bisa rengse kaluar necklines na armholes on garments.Hal ieu ogé kadang dipaké pikeun nyieun tops, rok mini jeung dresses.Urang bisa nyieun fungsi béda pikeun lawon accor ...