Heather Jersey knit mélange manteng lawon

Katerangan pondok:

Heather Jersey knit mélange manteng lawon

Item No.

FTT-WB248

Struktur nyulam

Lebar (+ 3%-2%)

Beurat (+/-5%)

Komposisi

Jersey Tunggal

152 cm

165g/m2

9% Spandex 62% Poliéster 19% Cantionic

Fitur Téknis

Regangan dua arah.Toél lemes.Mélange stripes.

Pangobatan anu sayogi

Uap Wicking, Anti Baktéri / Anti mikroba, Cooling, Didaur ulang


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

Kain stretch mélange jersey heather ieu, nomer artikel kami FTT-WB248, dianyam nganggo 8% spandex (elastane) sareng 92% poliéster.

Kain manjang mélange gaduh warna heather tibatan warna padet anu biasa.Kain jersey heather dirajut nganggo campuran serat anu dicelup silang pikeun nyiptakeun pangaruh heathered.Sababaraha nuansa kulawu atawa kulawu kalayan kelir séjén ilaharna dipaké.Aya sababaraha warna heather anu sayogi pikeun lawon jersey heather kami ayeuna.

Pink/Ungu, Hot Pink/Fuchsia, Turquoise/Royal, Rose/Brown,

Kulawu / Hideung, Anggur / Hideung, Ungu / Hideung, Karang / Hideung, sarta Denim / Hideung

Perlakuan sapertos wicking uap, anti mikroba sareng cooling sayogi.Sareng urang tiasa nganggo benang poliéster daur ulang dina lawon jersey mélange ieu pikeun ngajaga bumi langkung saé.

Kain mélange ieu cocog pikeun leggings, warmers leg, kolor olahraga, baju jero, bra olahraga.Bakal mindahkeun Uap jauh ti awak jeung nolak nyerep bau.Kain stretch mélange jersey heather ieu bakal tetep garing sareng henteu bau salami kagiatan fisik anu ngagemna.Ieu pisan nyaman mun teu ngagem.

Pikeun nyumponan standar kualitas palanggan anu ketat, lawon mélange ieu diproduksi ku mesin knit sirkular canggih urang anu diwanohkeun ti Éropa.A mesin anyaman dina kaayaan alus bakal mastikeun nyulam rupa, manteng alus, sarta tékstur jelas.Staf kami anu berpengalaman bakal ngurus lawon mélange ieu ti greige hiji dugi ka rengse.Produksi sadaya lawon mélange bakal nuturkeun prosedur anu ketat pikeun nyugemakeun para palanggan anu dihormat.

Naha Milih Kami?

Kualitas

Huasheng ngadopsi serat kualitas luhur pikeun mastikeun kinerja sareng kualitas lawon manteng mélange kami ngaleuwihan standar industri internasional.

Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun yén tingkat panggunaan lawon mélange langkung ageung tibatan 95%.

Inovasi

Desain anu kuat sareng tim téknis kalayan pangalaman mangtaun-taun dina lawon, desain, produksi, sareng pamasaran anu luhur.

Huasheng ngaluncurkeun séri anyar lawon mélange saban bulan.

Palayanan

Huasheng boga tujuan pikeun terus nyieun nilai maksimum pikeun konsumén.Kami henteu ngan ukur nyayogikeun lawon mélange ka para palanggan, tapi ogé nyayogikeun jasa sareng solusi anu saé.

Pangalaman

Kalawan pangalaman 16 taun 'pikeun lawon jersey stretch, Huasheng geus professionally ngalayanan 40 nagara klien sakuliah dunya.

Harga

Harga jual pabrik langsung, henteu aya distributor anu nampi bédana harga.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali