Poliéster spandex stretch jersey lawon knit

Katerangan pondok:

Poliéster spandex stretch jersey lawon knit

Item No.

FTT-WB105

Struktur nyulam

Lebar (+ 3%-2%)

Beurat (+/-5%)

Komposisi

Jersey Tunggal

170 cm

180g/m2

85% Poliéster 15% Spandex

Fitur Téknis

Rupa nyulam gauge.Lemes.Regangan dua arah.

Pangobatan anu sayogi

Uap Wicking, Anti Baktéri, Cooling, Didaur ulang


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

Poliéster spandex manteng jersey lawon knit, nomer artikel kami FTT-WB105, knitted kalawan 85% poliéster jeung 15% spandex.

lawon ngabogaan manteng 2 arah nangtung sarta ngabogaan manteng mékanis horizontal slight.Ieu lawon jersey manteng breathable kalawan finish matte.Mibanda rasa nyaman jeung drape ngalir alus alatan tékstur lawon jersey urang.Kain jersey tunggal polos ngagaduhan hiji penampilan dina sisi raray sareng anu béda dina sabalikna.

Poliéster spandex manteng lawon jersey tunggal ieu sampurna pikeun dresses, sportswear, jersey olahraga, baju gym, leggings, sarta bra olahraga.

Dina raraga minuhan standar kualitas ketat konsumén, fabrics jersey manteng ieu dihasilkeun ku mesin nyulam sirkular canggih urang.A mesin nyulam dina kaayaan alus bakal mastikeun nyulam rupa, manteng alus tur tékstur jelas.Staf anu berpengalaman kami bakal ngurus lawon jersey ieu ti greige hiji dugi ka rengse.Produksi sadaya lawon jersey manteng bakal nuturkeun prosedur anu ketat pikeun nyugemakeun para nasabah anu terhormat.

Naha Milih Kami?

Kualitas

Huasheng ngadopsi serat kualitas luhur pikeun mastikeun kinerja sareng kualitas lawon jersey kami ngaleuwihan standar industri internasional.
Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun yén tingkat panggunaan lawon jersey langkung ageung tibatan 95%.

Inovasi
Desain anu kuat sareng tim téknis kalayan pangalaman mangtaun-taun dina lawon, desain, produksi, sareng pamasaran anu luhur.
Huasheng ngaluncurkeun séri anyar lawon jersey bulanan.

Palayanan
Huasheng boga tujuan pikeun terus nyieun nilai maksimum pikeun konsumén.Kami henteu ngan ukur nyayogikeun lawon jersey ka konsumén urang, tapi ogé nyayogikeun jasa sareng solusi anu saé.

Pangalaman
Kalawan pangalaman 16 taun 'pikeun lawon jersey, Huasheng geus professionally dilayanan 40 nagara klien sakuliah dunya.

Harga
Harga jual pabrik langsung, henteu aya distributor anu nampi bédana harga.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali