Warta pausahaan

  • Ramalan tren 2021 usum gugur sareng lawon olahraga usum: nyulam & anyaman

    |Bubuka |Desain baju olahraga langkung ngaburkeun wates antara olahraga, padamelan, sareng perjalanan, sapertos lawon fungsional.Kain téknis masih maénkeun peran anu penting, tapi dibandingkeun sateuacanna, kanyamanan, kelestarian sareng rasa trendi parantos ningkat.Pangembangan kontinyu élmu ...
    Maca deui
  • Tren lawon olahraga

    Saatos lebet 2022, dunya bakal nyanghareupan tangtangan duaan kaséhatan sareng ékonomi, sareng merek sareng konsumsi kedah gancang-gancang mikirkeun kamana angkat nalika nyanghareupan masa depan anu rapuh.Kain olahraga bakal nyumponan paménta masarakat pikeun kanyamanan sareng ogé bakal nyayogikeun pasar naékna ...
    Maca deui