Tanggung jawab urang

Tanggung jawab urang

Tanggung jawab sosial

Di Huasheng, perusahaan sareng individu ngagaduhan kawajiban pikeun ngalaksanakeun kapentingan lingkungan sareng masarakat sacara gembleng.Pikeun urang, penting pisan pikeun milarian usaha anu henteu ngan ukur nguntungkeun tapi ogé nyumbang kana karaharjaan masarakat sareng lingkungan.

Kusabab yayasan perusahaan di 2004, pikeun Huasheng tanggung jawab pikeun jalma, masarakat sareng lingkungan parantos maénkeun peran anu paling penting, anu ngagaduhan perhatian anu saé pikeun pangadeg perusahaan urang.

 

Tanggung jawab urang ka karyawan

Proyék aman / Diajar hirup-panjang / Kulawarga sareng Karir / Sehat sareng pas dugi ka pangsiun.Di Huasheng, kami nempatkeun nilai khusus pikeun jalma.Karyawan kami anu ngajadikeun kami janten perusahaan anu kuat, urang silih hormat, ngahargaan, sareng sabar.Fokus palanggan kami anu béda sareng kamekaran perusahaan kami ngan ukur dilaksanakeun dumasar kana dasarna.

 

Tanggung jawab urang ka lingkungan

Kain daur ulang / Bahan bungkusan Lingkungan / Angkutan anu efisien

Pikeun nyumbang kana lingkungan sareng ngajaga kaayaan hirup alami, kami damel sareng para nasabah pikeun ngagunakeun serat anu ramah bumi, sapertos poliéster daur ulang kualitas luhur anu didamel tina botol plastik sareng bahan pasca konsumen.

Hayu urang cinta alam.Hayu urang ngadamel tékstil Eco-friendly.