Sajarah urang

Sajarah urang

TAUN 2004Nyulam Euipment Huasheng ngawanohkeun bets 6 parabot nyulam ti Jiangsu.

TAUN 2006Departemén R&D Huasheng gaduh departemén R&D sorangan sareng 1 désainer.

TAUN 2008Huasheng ngimpor 4 sét mesin nyulam ti Éropa.

TAUN 2009Huasheng nyandak bagian dina acara munggaran di Canton Fair.

TAUN 2012Huasheng ngimpor 8 langkung sét mesin nyulam ti Éropa.

DI 2015Huasheng ngadegkeun kantor cabang di Fuzhou.

DI 2016Huasheng nampi Sertipikat Tekstil Ékologis.

DI 2017Kaala Oeko-tex Standar 100 bijil.

DI 2018Meunang sertipikat BSCI.

DI 2020Kami salawasna dina jalan.