Poliéster lawon jersey tunggal

Katerangan pondok:

Poliéster lawon jersey tunggal

Item No.

FTT-WB003

Struktur nyulam

Lebar (+ 3%-2%)

Beurat (+/-5%)

Komposisi

Jersey Tunggal

183 cm

180g/m2

100% Poliéster

Fitur Téknis

Lemes.Regang saeutik.

Pangobatan anu sayogi

Uap Wicking, Anti Baktéri, Cooling, Didaur ulang


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

lawon jersey tunggal poliéster ieu, nomer artikel kami FTT-WB003, knitted kalawan 100% poliéster 200 denier.

lawon jersey tunggal boga hiji penampilan di sisi beungeut jeung hiji béda dina sabalikna.Sisi bakal ngagulung atanapi ngagulung.Jeung elongation dina widthwise kira dua kali panjang.Fitur lawon jersey janten lemes sareng nyaman pikeun awak.

Jersey tunggal téh lolobana dipaké pikeun nyieun kaos oblong.Sareng éta sampurna pikeun nyiptakeun pakéan anu ngalir, tops anu bergaya, legging anu nyaman, jsb.

Dina raraga minuhan standar kualitas ketat konsumén, fabrics jersey ieu dihasilkeun ku mesin nyulam sirkular canggih urang.A mesin anyaman dina kaayaan alus bakal mastikeun nyulam rupa jeung tékstur jelas.Staf anu berpengalaman kami bakal ngurus lawon jersey ieu ti greige hiji dugi ka rengse.Produksi sadaya lawon jersey bakal nuturkeun prosedur anu ketat pikeun nyugemakeun para nasabah anu terhormat.

Naha Milih Kami?

Kualitas

Huasheng ngadopsi serat kualitas luhur pikeun mastikeun kinerja sareng kualitas lawon jersey kami ngaleuwihan standar industri internasional.
Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun yén tingkat panggunaan lawon jersey langkung ageung tibatan 95%.

Inovasi
Desain anu kuat sareng tim téknis kalayan pangalaman mangtaun-taun dina lawon, desain, produksi, sareng pamasaran anu luhur.
Huasheng ngaluncurkeun séri anyar lawon jersey bulanan.

Palayanan
Huasheng boga tujuan pikeun terus nyieun nilai maksimum pikeun konsumén.Kami henteu ngan ukur nyayogikeun lawon jersey ka konsumén urang, tapi ogé nyayogikeun jasa sareng solusi anu saé.

Pangalaman
Kalawan pangalaman 16 taun 'pikeun lawon jersey, Huasheng geus professionally dilayanan 40 nagara klien sakuliah dunya.

Harga
Harga jual pabrik langsung, henteu aya distributor anu nampi bédana harga.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali