Sababaraha warta penting ngeunaan sertifikasi GRS

Standar Daur Ulang Global (GRS) mangrupikeun standar produk internasional, sukarela, sareng lengkep anu netepkeun syarat pikeun pabrik pihak katilu pikeun diverifikasi, sapertos eusi daur ulang, ranté hak asuh, prakték sosial sareng lingkungan, sareng larangan kimia.Tujuan tina GRS nyaéta pikeun ningkatkeun pamakean bahan daur ulang dina produk sareng ngirangan / ngaleungitkeun bahaya anu disababkeun.

Tujuan GRS nyaéta:

1, Nangtukeun standar dina sababaraha aplikasi.

2, Lacak sareng lacak bahan daur ulang.

3, Nyadiakeun pamakéna (merek sarta pamakéna tungtung) kalawan parabot keur nyieun kaputusan informed.

4, Ngurangan épék ngabahayakeun produksi dina manusa jeung lingkungan.

5, Pastikeun yén bahan dina produk ahir sabenerna didaur ulang tur sustainable.

6, Ngamajukeun inovasi jeung ngajawab masalah kualitas ngagunakeun bahan didaur.

 

Usaha (pabrik) tiasa nampi seueur kauntungan anu teu kaduga saatos lulus sertifikasi:

1. Ningkatkeun daya saing pasar "héjo" sareng "perlindungan lingkungan" perusahaan.

2. Boga labél bahan daur ulang baku.

3. Nguatkeun kasadaran merek perusahaan.

4. Bisa dipikawanoh sacara global, sangkan leuwih gampang lebet ka arena internasional.

5. Pausahaan boga kasempetan pikeun kaasup dina daptar purchasing pembeli internasional jeung pausahaan kawentar dunya.

Logo GRS teu gampang pikeun ménta.Pikeun nerapkeun sertifikasi GRS, perusahaan (pabrik) kedah nyumponan lima sarat utama panyalindungan lingkungan, traceability, tanda daur ulang, tanggung jawab sosial sareng prinsip umum.

 

Perusahaan kami- Fuzhou Huasheng Textile parantos kéngingkeun sertifikasi GRS pikeun nyayogikeun palanggan kami lawon lingkungan anu kualitas luhur.Kanggo patarosan sareng patarosan naon waé, mangga ngahubungi kami.


waktos pos: Jan-11-2022