lawon katun poliéster

  • 37% Cotton 63% polyester interlock knit fabric for school uniform

    37% Katun 63% poliéster interlock lawon knit pikeun seragam sakola

    Katerangan Produk: lawon knit interlock ieu, nomer barang HS226, dirajut nganggo 37% katun sareng 63% poliéster.Kain katun poliéster ieu mangrupikeun jersey ganda sareng pameunteu poliéster sareng tonggong katun.Kusabab katun jero, kinerja wicking Uap pohara alus, dina waktos anu sareng, éta boga kaunggulan élastisitas alus, draping alus tur teu gampang wrinkle.lawon interlock polycotton ieu dijieun ku weft k ...
  • Wholesale heather grey 45% cotton 55% polyester fabric for hoodies

    Borongan heather abu 45% katun 55% lawon poliéster pikeun hoodies

    Katerangan Produk: lawon katun poliéster ieu, nomer barang HS151, dirajut nganggo 45% Kapas 55% Poliéster.Kain polycotton ieu mangrupikeun jersey ganda sareng pameunteu poliéster sareng tonggong katun.Kusabab katun jero, kinerja wicking Uap pohara alus, dina waktos anu sareng, éta boga kaunggulan élastisitas alus, draping alus tur teu gampang wrinkle.lawon poliéster / katun ieu dijieun ku weft mesin nyulam ...
  • 40% Cotton 60% polyester interlock knitted fabric for garment

    40% Katun 60% poliéster interlock lawon knitted pikeun pésta

    Katerangan Produk: lawon knit interlock ieu, nomer barang HS213, dirajut nganggo 40% katun 60% poliéster.Kain katun poliéster ieu mangrupikeun jersey ganda sareng pameunteu poliéster sareng tonggong katun.Kusabab katun jero, kinerja wicking Uap pohara alus, dina waktos anu sareng, éta boga kaunggulan élastisitas alus, draping alus tur teu gampang wrinkle.lawon interlock katun poli ieu dijieun ku weft kni ...
  • Eco-friendly cotton polyester spandex stretch knitted fabric for garments

    Eco-friendly katun poliéster spandex manteng lawon knitted pikeun garments

    Katerangan Produk: Kain katun spandex poliéster ieu, nomer artikel kami HS438, dirajut nganggo 51% Poliéster 46% Katun sareng 3% Spandex.lawon polycotton ieu rarasaan leungeun lemes, sabab tina katun jero, kinerja wicking Uap pohara alus, dina waktos anu sareng, éta boga kaunggulan élastisitas alus, draping alus tur teu gampang wrinkle.Éta gaduh pangalaman ngagem anu saé, anu ngajantenkeun éta ...
  • 60% Polyester 40% cotton white jersey knit fabric for sportswear

    60% poliéster 40% katun bodas jersey knit lawon pikeun sportswear

    Katerangan Produk: lawon katun jersey ieu, nomer artikel kami HS737, dirajut nganggo 60% poliéster sareng 40% katun.lawon rajutan jersey katun poliéster ieu boga rarasaan leungeun lemes.Éta penjualan paling panas pikeun produk urang.Cai mibanda softness katun sarta pangabisa awét poliéster urang.Éta mékanis elastis sareng nyaman, anu ngajantenkeun éta lawon anu cocog pikeun sagala jinis baju olahraga Kaos katun lemes ieu ...
  • Comfortable polyester cotton TC fabric good for hoodies use

    Nyaman poliéster katun TC lawon alus pikeun pamakéan hoodies

    Katerangan Produk Kain katun poliéster ieu, nomer artikel kami HS758, dirajut nganggo 64% poliéster sareng 36% katun.lawon TC ieu pikeun hoodies boga rarasaan leungeun lemes jeung kandel, sabab éta jersey ganda kalawan poliéster beungeut jeung deui katun.Kusabab katun jero, Uap wicking kinerja pohara alus, dina waktos anu sareng, éta boga kaunggulan élastisitas alus, draping alus tur teu gampang wrinkle.It h ...
  • Factory supply knit CVC polyester cotton fabric for hoodies

    Pasokan pabrik knit CVC poliéster lawon katun pikeun hoodies

    Katerangan Produk Kain katun poliéster ieu, nomer artikel kami HS927, dirajut nganggo 62,5% katun sareng 37,5% poliéster.Kain polycotton ieu mangrupikeun jersey ganda sareng pameunteu poliéster sareng tonggong katun.Kusabab katun jero, kinerja wicking Uap pohara alus, dina waktos anu sareng, éta boga kaunggulan élastisitas alus, draping alus tur teu gampang wrinkle.Kusabab kandungan kapas anu luhur, éta ngagaduhan simila ...
  • Wholesale polycotton polyester cotton blend fabric for clothing

    Borongan polycotton poliéster katun campuran lawon pikeun pakéan

    Katerangan Produk Kain katun poliéster ieu, nomer artikel kami HS806, dirajut nganggo 63% poliéster sareng 37% katun.Kain polycotton ieu mangrupikeun jersey ganda sareng pameunteu poliéster sareng tonggong katun.Kusabab katun jero, kinerja wicking Uap pohara alus, dina waktos anu sareng, éta boga kaunggulan élastisitas alus, draping alus tur teu gampang wrinkle.lawon katun poli ieu dijieun ku weft nyulam mac ...
  • 67% Polyester and 33% cotton polycotton fabric for garment

    67% Poliéster sareng 33% katun polycotton lawon pikeun pésta

    Katerangan Produk: lawon katun poliéster ieu, nomer artikel kami HS775, dirajut nganggo 67% poliéster sareng 33% katun.lawon polycotton ieu boga rarasaan leungeun lemes, sabab éta jersey ganda kalawan poliéster beungeut jeung deui katun.Kusabab katun jero, kinerja wicking Uap pohara alus, dina waktos anu sareng, éta boga kaunggulan élastisitas alus, draping alus tur teu gampang wrinkle.Eta geus bener indit ...
  • Wholesale high quality TC polyester cotton fabric for polo shirt

    Borongan kualitas luhur TC poliéster lawon katun pikeun kaos polo

    Katerangan Produk: lawon katun poliéster ieu, nomer artikel kami HS575, dirajut nganggo 55% poliéster sareng 45% katun.Ieu lawon TC pikeun kaos polo boga rarasaan leungeun lemes jeung kandel, sabab éta jersey ganda kalawan poliéster beungeut jeung katun deui.Éta gaduh pangalaman ngagem anu saé.Éta breathable sareng nyaman, anu ngajantenkeun lawon anu cocog pikeun sagala jinis baju.lawon katun poliéster ieu ma ...
  • Polyester cotton mesh fabric TC knit fabric for active wear

    Poliéster katun bolong lawon TC knit lawon pikeun maké aktip

    Katerangan Kain bolong katun poliéster ieu, nomer artikel kami HS912, dirajut nganggo 80% poliéster sareng 20% ​​katun.The TC weft knit lawon jacquard boga tékstur bolong geulis di sisi hareup sarta ngabogaan tékstur datar on backside, nu ngajadikeun hiji alus pilari.Mibanda rarasaan leungeun lemes sareng nyaman maké, nu ngajadikeun eta lawon pisan serbaguna pikeun digawekeun ku.lawon jacquard katun poliéster ieu breathable.Éta tiasa t...